SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 11:49   Güncelleme : 11-03-2024 15:32

Ali İhsan Yavuz canlı yayında açıkladı

31 Mart yerel seçimleri 2 haftadan az bir süre kala AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz oy pusulalarının hangi durumda geçersiz olduğunu, bölge bölge son dönemde ki anket sonuçlarını katıldığı televizyon programının canlı yayınında açıkladı.

Ali İhsan Yavuz canlı yayında açıkladı

31 Mart yerel seçimleri 2 haftadan az bir süre kala   AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz oy pusulalarının hangi durumda geçersiz olduğunu, bölge bölge son dönemde ki anket sonuçlarını katıldığı televizyon programının canlı yayınında açıkladı.

A Haber'in canlı yayınına katılan Yavuz'un açıklamalarından derlenenler şu şekilde:

Her seçimin ayrı tarafları ve hususiyetleri var. Bir kere seçim partiler için kurulur eğer seçim olmazsa partiler olmaz dolayısıyla seçimler demokrasi için en önemli iş. Seçim günü başlı başına çok önemli. Hazırlıkları da çok önceden başlıyor ki biz çok önceden başladık her dönemden farklı olarak temayül yoklamasını da çift yaptık, her dönemden daha fazla anket yaptık ve illeri taradık. Böyle uzun süreli bir çalışma yaptıktan sonra oturduk masaya.

 

basılırsa kafadan geçersiz olarak değerlendirilir.

BÖLGE BÖLGE YARIŞI KİM ÖNDE GÖTÜRÜYOR?

Bir buçuk ay içerisinde 81 ili taradık bütün ekip arkadaşlarımızda dahil. Aday belirleme sürecinde isim anketi yaptık ve bir yandan da bugün milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz diye sorduk ve emin olun bu anketlerde minimum 2 puan yükseliş içerisinde AK Parti'nin önde olduğunu gördük. Bugün milletvekili seçimi olsa her ilde en az 2 puan daha koyduğunu gördük.Şimdi de illerde yaptığımız anketlerde her geçen gün AK Parti'nin oy trendinin biraz daha müspet bir yerde doğru ilerlediğini görüyoruz. Buradan hareketle 2024 yerel seçimlerinde AK Parti zaten var olan elinde bulundurduğu şehirleri koruyacak ve yeni AK Parti belediyeciliğini birçok şehire tanıtacak.

.

Kaynak: A Haber

AdminAdmin