YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-03-2023 15:01

Arkadaşlıklarının 41. Yılını Kutladılar.

Arifiye Öğretmen Lisesinde 1982-1988 yılları arasında birlikte okuyan mezunlar arkadaşlıklarının 41. yılında Arifiye’de bir araya geldiler.

Arkadaşlıklarının 41. Yılını Kutladılar.

 

Bursa, İstanbul, Kocaeli, Bilecik, Eskişehir ve Sakarya’da yaşayan dönem mezunlarının katıldığı buluşmada öğrencilik yıllarındaki güzel günler yad edildi. 

 

Sakaryalı Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ilimiz eğitim camiasının tanınmış okul müdürlerinden Süfyan Bilgiç, Yılmaz Sevinç, Muhammet Ali Akkuş, Bilecik Osmaneli’nden Ağa lakaplı Muammer Genç, İznik’ten Hasan Kuru ve İsmail Kardaş, Bursa Akçalar Köyünden Hüseyin Ceylan, İstanbul’dan avukat Mevlüt Loka ve iş insanı Zeki Bayraktar’ın da aralarında bulunduğu mezunlar, 1982 yılında ortaokul birinci sınıf sıralarında başlayan arkadaşlıklarını devam ettirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

Çocukluklarının geçtiği Arifiye’de eski okul bahçesini ve o günlerden tanıdıkları esnafları ziyaret eden mezunlar Arifiye Öğretmen Lisesi günlerinin kişisel gelişimlerinde ve mesleki başarılarında çok önemli katkısı olduğunu belirterek; “Bizim için Arifiye Öğretmen Lisesi mezunu olmak her zaman bir ayrıcalık olmuştur.” dediler. 

AdminAdmin