YEREL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 09:29

BAŞKAN GÜNDOĞDU ÇEKYA’DAN MADALYA İLE DÖNEN SPORCULARI AĞIRLADI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Çekyada düzenlenen ‘12. Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’nda, Ferizli’yi başarıyla temsil eden sporcuları makamında ağırladı.

BAŞKAN GÜNDOĞDU ÇEKYA’DAN MADALYA İLE DÖNEN SPORCULARI AĞIRLADI

Sporcular kategorilerinde güzel bir performans sergileyerek Ferizli’ye 34 madalya ile dönmüştü.

Çekya’da düzenlenen Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’na katılan sporcularımız katıldıkları kategorilerde toplam 34 madalya ile Ferizli’ye döndü.

Ferizli Salon Sporları Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörleri Fatma Özel yönetiminde turnuvalara hazırlanan sporcularımız, yurt dışı başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’nda çizdikleri başarılı tablo ile Ferizli’nin gururu oldular.

Kategorlerinde tatamiye çıkan sporculardan Esila Gökçe Kondak 2 altın 2 bronz, Ensar Efe Ayata 2 altın 3 gümüş, Ömer Faruk Yılmaz 1 altın 3 gümüş, Ali Özden Kıran 1 altın 4 bronz, Firdevs Bakkal 3 bronz, Nezahat Uslu 1 bronz, Havvanur Delimehmet 3 bronz, Rana Yaman 1 gümüş 3 bronz, Zeynep Güneş Su Alım 1 gümüş 2 bronz ve Medine Münevver Öztürk 2 bronz madalya ile Ferizli’ye döndüler.

Başkan Gündoğdu gösterdikleri performansla Ferizli’nin gururu olan sporcuları, Antrenörleri Fatma Özel ve velileri ile birlikte belediyede misafir etti.

Başarılı Antrenör Fatma Özel; “Bu süreçte sporcularımıza maddi ve manevi her türlü destekte bulunan Belediye Başkanımız İsmail Gündoğdu’ya, sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Minik Karatecilerin başarılarından çok büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Başkan Gündoğdu, “Şampiyonlarımıza, kıymetli antrenörlerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu gururu yaşatan, Avrupa’nın göbeğinde İstiklal Marşı’mızı okutarak bayrağımızı 6 defa göğe çıkartan sporcularımızın gelecekte de nice başarılar kazanacağına gönülden inanıyorum. Her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Başarınızı tekrar kutluyorum. Helal olsun çocuklar” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin