YEREL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 20:52

Başkan Gündoğdu: "Muhtarlarımız, Toplumumuzun Kılcal Damarlarıdır"

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj ile tüm muhtarların gününü tebrik etti.

Başkan Gündoğdu:

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, her yıl 19 Ekim'de kutlanan Muhtarlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gündoğdu, tüm muhtarlara, fedakarca yürüttükleri görevlerinden ötürü teşekkür ederek, günlerini kutladı.

Başkan Gündoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlarımız, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir. Mahallelerimizin, köylerimizin sesi olan muhtarlarımız, toplumumuzun kılcal damarlarıdır. Ferizli'nin değişimi, gelişimi ve dönüşümü noktasında muhtarlarımızın koyduğu katkıyı hiçbir zaman unutmuyor, bu özel günlerinde haklarında duyduğumuz saygı ve minneti bir kez daha dile getiriyoruz."

Başkan Gündoğdu ayrıca, "Muhtarlarımızın bu onurlu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri özverili çalışmalar, Ferizli'mizin gelişimi ve kalkınması adına atılan adımların en temel taşlarından biridir. Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü işbirliği ve uyum içerisinde sürdürdüğümüz çalışmalar, ilçemizin daha ileriye gitmesi noktasında bizlere güç katmaktadır" şeklinde konuştu.

Başkan Gündoğdu, muhtarlarla olan iş birliğinin ilerleyen dönemde de artarak devam edeceğini ifade ederek, "Mahallelerimize yönelik olarak attığımız her adım ve ürettiğimiz her hizmette, muhtarlarımızın emeği ve katkısı paha biçilemezdir. Bu vesileyle, başta Ferizli'mizin değerli muhtarları olmak üzere, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

AdminAdmin