YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 14:51

Büyükşehir Arifiye’de bir çalışmayı daha tamamladı

Büyükşehir Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehir merkezi ve kırsal alanlar olmak üzere şehrin birçok noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak 600 metre uzunluğundaki Arifiye Abdibey Caddesini bin 100 ton sıcak asfaltla yeni yüzüne kavuşturdu.

Büyükşehir Arifiye’de bir çalışmayı daha tamamladı

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ve 16 ilçede asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yol bakım ve onarım çalışmaları, yeni arterlerin şehre kazandırılmasının yanı sıra asfalt işlemlerini de titizlikle yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlanan program dâhilinde güzergâhları yeni yüzüne kavuşturuyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Arifiye Abdibey Caddesinde yoğun olarak kullanılan 600 metre uzunluğa sahip arteri yeni yüzüne kavuşturdu.

 

Bin 100 ton sıcak asfalt

Yol-Bakım ve Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘Sorumluluk alanımızda bulunan arterleri yeni yüzüne kavuşturuyor, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Arifiye’de sanayi ve tarım faaliyetleri için çok yoğun kullanılan Abdibey Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturduk. 600 metrelik güzergâhta bin 100 ton asfalt kullanarak bölgenin ve hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” denildi.

 

AdminAdmin