YEREL
Giriş Tarihi : 19-12-2023 14:18

Büyükşehir Ferizli’de 2 bin metrelik hattı yeniledi

 Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında uzun yıllar boyunca hizmet vermiş altyapı hatlarını yenilemeye devam ediyor. Ferizli Kemalpaşa Mahallesi’nde tamamlanan proje kapsamında 2 bin metrelik içme suyu hattı yeniledi.

Büyükşehir Ferizli’de 2 bin metrelik hattı yeniledi

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Ferizli Kemalpaşa Mahallesi’nde tamamladığı proje kapsamında bölgeye uzun yıllar boyunca hizmet veren 2 bin metrelik hattı yeniledi. Ekonomik ömrünü tamamlayan hat arızalara ve su kayıplarına neden olmaması için kısa sürede revize edildi. Yeni hat ile kaliteli içme suyu güvence altına alınırken aynı zamanda oluşabilecek arızalarında önüne geçildi.

 

Kemalpaşa Mahallesi kesintisiz içme suyu ile buluştu

Tamamlanan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada ise, “ Sakarya’nın tüm noktalarını kesintisiz içme suyu ile buluşturmaya devam ediyoruz. İçme suyunun bir damlasının dahi ziyan olmasının önüne geçerken aynı zamanda gelecek zamanda oluşabilecek arızaları da önlemiş oluyoruz. Sakarya’nın güçlü altyapı ağını hayata geçireceğimiz yeni projeler ile her geçen gün genişletmeye devam edeceğiz. Yenilenen hattın Kemalpaşa Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

 

AdminAdmin