SİYASET
Giriş Tarihi : 25-04-2023 06:02

Çiğdem Erdoğan Atabek ''ÖTV indiriminin gelmesi çok güzel oldu''

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek 14 mayıs 2023 seçimleri çalışmalarına Erenler ilçesinde devam etti.

Çiğdem Erdoğan Atabek ''ÖTV indiriminin gelmesi çok güzel oldu''





Milletvekili Atabek'e İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İlçe Başkanı Erdal Köse, Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Programa ilk olarak Erenler İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Atabek burada yaptığı toplantının ardından Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf İlkhun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Şoför esnaflarıyla yaptığı konuşmada “Şoför esnafımızın en büyük sıkıntılarından bir tanesi olan ticari araçlara ÖTV indiriminin gelmesi çok güzel oldu Allah Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun” dedi.
Bir diğer ziyaret durağı Erenler Halk Merkezinin Küpçüler Mahallesinde bulunan eğitim kurslarını ziyaret eden Atabek burada kursiyerlerle sohbet edip, son zamanların popüler sanatı epoksi ile kalıp döktü. Kursları tek tek başkanlarla birlikte ziyaret eden Atabek son olarak kreş ziyaretinde çocuklarla birlikte oyun oynadı, oyuncak dağıttı.

AK Nokta mobil aracını Erenler Pazartesi pazarında ziyaret eden Milletvekili Atabek sonrasında pazarcı esnafını ziyaret edip alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Önceki aylarda yangınla bir bölümün kullanılmaz hala geldiği SÜNPOR sünger fabrikasını ziyaret eden Atabek işletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fabrika ziyaret sonrası Çaykışla Mahallesi kadınlarıyla bir araya gelen Atabek kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Atabek son olarak Erzurum Ovacıklılar Derneğini ziyaret ederek diğer programlara katılmak üzere Erenler’den ayrıldı.

AdminAdmin