SİYASET
Giriş Tarihi : 29-12-2023 23:13

Deva Partisi Pamukova, Karasu, Ferizli Adaylarını Açıkladı

DEVA Partisi, Pamukova, Ferizli ve Karasu İlçelerinde başkan adaylarını açıkladı. Pamukova adayı İrfan Metin, Ferizli adayı Yakup Kotaman, Karasu adayı Abdullah Çatalbaş oldu.

Deva Partisi Pamukova, Karasu, Ferizli Adaylarını Açıkladı


 

DEVA Partisi’nin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Aralık ayı başında ilk grup Belediye Başkan adaylarını tanıtan  Deva Partisi Genel Merkezi, bugün Ankara 'da 2.grup aday tanıtımını gerçekleştirdi. Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısında Sakarya’nın üç ilçesi için belediye başkan adayı açıklandı.

 

DEVA Partisi Pamukova Belediye Başkan adayı İrfan Metin, Ferizli Belediye Başkan adayı Yakup Kotaman, Karasu Belediye Başkan adayı Abdullah Çatalbaş olarak açıklandı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan belediye başkan adaylarını tebrik etti. Babacan ile adaylar fotoğraf çekilirken Sakarya İl Başkanı Ercan Başnuh’ta belediye başkan adaylarının yanında yer aldı.

 

Adaylarla birlikte Ankara'da bulunan DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı  Ercan Başnuh,  diğer ilçeler için  de aday çalışmalarının bitmek üzere olduğunu  ve kesinleşen adayların isimlerini de  Sakarya halkı ile önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını ifade  etti.

 

Sakarya Büyükşehir adayı için DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüşen İl Başkanı Ercan Başnuh, “Sakarya ve  Sakaryalıdan  başka hiç bir gündemimiz olmayacak” dedi.

AdminAdmin