SPOR
Giriş Tarihi : 24-05-2023 15:38

Dünya Kupası'nda Yılmazer Damgası

Sakarya’da Kick-Boks branşında yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü, Wavo Kick Boks Dünya Kupası’nda da ses getirdi.

Dünya Kupası'nda Yılmazer Damgası

Türkiye Kick-Boks Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşti. 40 ülkeden 13 bin sporcunun katılım sağladığı Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası’nda ilimizden bir çok sporcu katılırken Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü sporcuları aldıkları madalyalarla ses getirdi.

4 ŞAMPİYONLUK

Wavo Kick Boks Dünya Kupası’na 9 sporcusuyla katılan Yılmazer Fight Kulübü 4 şampiyonluk, 2 birincilik alarak çok büyük bir başarıya imza attı. Müsabakalarda 94 kiloda Ahmet Ertuğrul Şen, 48 kiloda Ülkü Şevval Tekdal, 44 kiloda Eda Yılmazer ve 42 kiloda Berin Kaya birinci olurken, 50 kiloda Aysima Kösemen ve 32 kiloda Elif Şahin ikinci olarak müsabakaları tamamladı.

GURUR DUYDUK

Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü Antrenörü Serkan Yılmazer, sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek büyük bir başarının altına imza attıklarını söyledi. Antrenör Yılmazer, “Sporcularımın her biri İle gurur duyuyorum. Verdikleri mücadele için hepsini alınlarından öpüyorum. Başarılarımız daim olsun. Bizlerden dualarını desteklerini esirgemeyen herkese binlerce teşekkürler. Yanımızda olan Han Tantuni’ye ayrıca teşekkür ederim” dedi

AdminAdmin