YAŞAM
Giriş Tarihi : 27-09-2023 16:08

Ekoturizm Rotalarımızı Çoğaltmaya Devam Ediyoruz

​Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Nurgül Hacıalioğulları ve Karasu Orman İşletme Müdürü Murat Çatalbaş tarafından Kocaali İşletme Şefliği sınırları dahilinde kalan Karapelit Konaklamasiz Orman Parkı ile Maden Deresi Ekoturizm Yolu yapımında gelinen son nokta değerlendirildi.

Ekoturizm Rotalarımızı Çoğaltmaya Devam Ediyoruz

Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Nurgül Hacıalioğulları ve Karasu Orman İşletme Müdürü Murat Çatalbaş, Karapelit Konaklamasiz Orman Parkı ile Maden Deresi Ekoturizm Yolu yapımında gelinen son nokta değerlendirildi.
 


Vaziyet planına uygun şekilde yapımı tamamlanmak üzere olan Orman Parkı ile Ekoturizm Yolunun, Karasu ve Kocaali İlçelerinde yaşayan ve turist olarak gelecek vatandaşlarımızın doğal, kültürel, rekreasyonel ve estetik kaynak ihtiyaçları yönünde planlaması yapılmış, gelecek nesillerin de miras olarak devralacakları bir tabii ve kültürel park olacağı düşünülmektedir.


Doğayı, çevreyi koruyan, daha bilinçli seyahat etmeyi amaçlayan ekoturizm rotalarıyla ve tabiatla iç içe olmayı sevenlere yeni rotalar oluşturmaya devam ediyoruz.

AdminAdmin