GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-04-2023 15:51   Güncelleme : 10-04-2023 15:58

Ekrem Yüce "2023 yılı bizim için proje yılı olacak"

Büyküşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Sakarya "2023 yılı bizim için proje yılı olacak" vurgusu yaptı.

Ekrem Yüce

                                                                                 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Ekrem Yüce'nin başkanlık ettiği toplantıya meclis üyeleri, komisyon üyeleri, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir bürokratları katıldı. Toplantıda söz alan Yüce 4 yıllık hizmet sürecini değerlendirirken, "Gururla söylüyoruz ki altyapıda, üstyapıda, kültürde ve sanatta ve sosyal alanda; Büyükşehir her yerde. 2023 yılı da bizim için proje yılı olacak" ifadelerini kullandı.

 

Büyükşehir deprem bölgesinde

Asrın felaketi yaşandığı andan bu yana Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve 11 kentin tamamından hiç ayrılmadıklarını belirten Yüce, Altınşehir ve İskenderun'daki konteyner kentlerin teslimi için gayretle çalıştıklarını söyledi. Aşevi, sosyal hizmet merkezi, psikososyal destek noktaları ve uzman kadrosuyla yaraları sarmak için seferber olduklarını kaydeden Yüce, "İftar ve sahur sofralarımızda buluşuyor, onların derdiyle hemhal oluyoruz" dedi. Yüce, toplantıda ayrıca İl Ormanı Bungalov, Maden Deresi Ekoturizm, Dekoratif Dikey Bahçe ve Göl Mahallesi Tesisi projelerini açıkladı.


 

AdminAdmin