YEREL
Giriş Tarihi : 21-07-2023 11:42

Enes EMİNOĞLU Karasu Belediye Başkanı İshak SARI’yı Ziyaret Etti.

Bakan Yardımcısı EMİNOĞLU, AK Parti İlçe Başkanı Recep AKSU, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İNANÇ ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal ATAÇ'ı misafir eden Başkan İshak SARI, Bakan Yardımcısı'na İhsaniye Mahallesi'nde kurulması planlanan "ULUSLARARASI SPOR VE EĞİTİM KAMPÜSÜ KENTSEL TASARIM PROJESİ" hakkında bilgi verip kendisinden desteklerini istedi. Ayrıca Başkan Yardımcısı Hilmi ERBATAN projeyle ilgili olarak ayrıntılı bir sunum yaptı.

Enes EMİNOĞLU Karasu Belediye Başkanı İshak SARI’yı Ziyaret Etti.

Karasu Belediyesini ziyaretinin ardından Karasu Spor Salonu, Yeni Mahalle Proje Sahası ve Karasu Stadyumu'nu ziyaret eden EMİNOĞLU'na Belediye Başkanı İshak SARI ve Karasu Kaymakamı Ahmet Naci HELVACI da eşlik etti. Yeni Mahalle Proje Sahasının gezilmesi esnasında Başkan SARI, Spor ve Eğitim Kampüsü Projesi ile ilgili detayları Sayın Bakan Yardımcısı ile paylaşmaya devam etti. Proje dosyasını alan EMİNOĞLU, konuyla yakından alakadar olacağını ve Karasu’ya ihtiyaç duyulan tesislerin kurulacağını ifade etti.

Başkan SARI, Bakan Yardımcısı Enes EMİNOĞLU’na ziyareti için teşekkür ederek “Sayın Bakan Yardımcımız kısıtlı olan vaktine rağmen Karasumuz için çok önemsediğimiz Spor ve Eğitim Kampüsü Projemizin detaylarına alaka gösterdi ve İhsaniye Mahallemizde kurulmasını planladığımız kampüs için desteklerini belirtti. Karasu’ya vizyon ve değer katacak Uluslararası Spor ve Eğitim Kampüsü Kentsel Tasarım Projemizin hayata geçmesi için önemli adımlar attık ve görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına emek vermeye gururla devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin