YAŞAM
Giriş Tarihi : 12-10-2022 12:35

ESER İLKOKULUNDAN ANLAMLI ETKİNLİK

Adapazarı Eser İlkokulu, millî ve manevi değerleri küçük yaşlarda kazandırmak, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla “Mevlid-i Nebi Haftası” bünyesinde etkinlikler düzenledi.

ESER İLKOKULUNDAN ANLAMLI ETKİNLİK

DEĞERLER AŞILANIYOR

Okul Müdürü Mehmet Ali Divriklioğlu’ nun, Yenigün Mahalle Muhtarı Nevzat Berber’ in, Okul Aile Birliği Üyelerinin, okul müdürlerinin, öğretmenler ve gönüllü velilerin desteği, katılımıyla gerçekleştirilen  Adapazarı  Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’in de öğrencileri yalnız bırakmadığı etkinlikte tavuk, pilav ve ayran dağıtıldı.

GELENEKSELLİĞE DOĞRU

Bu yıl ikincisi düzenlenen  etkinliği  geleneksek hale getirmeyi planladıklarını belirten Divriklioğlu; Peygamber efendimize yakışan bir ümmet olabilmek için manevi değerlere bağlı olmanın ve sahip çıkmanın çok kıymetli olduğunu, kendisine, topluma faydalı ve hayırlı bireyler yetiştirmeye temelden başlamak gerektiğini önemle ifade etti. Bu çalışmada emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür eden Divriklioğlu, Adapazarı  Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’in  bu anlamlı güne sunduğu destek ve katkı adına da memnuniyetini dile getirdi.

AdminAdmin