YEREL
Giriş Tarihi : 10-11-2022 18:35

Hayat Dolu Adapazarı

Papuççular Bakkallar Mevkii’nde mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Mutlu Işıksu, “Muhabbetimiz daim olduğu sürece şehrin kalbi Adapazarı'mız için her güzel çalışmayı hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz inşaallah. Projelerimizle birlikte hayat dolu Adapazarı’mızın bambaşka bir güzelliğe kavuşacağına inanıyoruz. Rabbim hemşehrilerimizden razı olsun, yüzümüzü hep güldürsün.” dedi.

Hayat Dolu Adapazarı

 

Işıksu Papuççular’da

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Papuççular Mahallesi Bakkallar Mevkii’nde mahalle sakinlerinin çay sohbetine iştirak etti. Buluşmaya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Can Dağabakan ile Papuççular Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk de katıldı.

 

Muhabbetimiz Daim Olsun

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve Adapazarı’nda gerçekleşen çalışmaları anlatan Başkan Mutlu Işıksu, “Hamdolsun, her mahallemizdeyiz, ihtiyaçları tespit ediyor ve hızla neticelendiriyoruz, yaptığımız her çalışmayı istişareyle yapmaya gayret ediyoruz. Projelerimizle birlikte hayat dolu Adapazarı’mızın bambaşka bir güzelliğe kavuşacağına inanıyoruz. Muhabbetimiz daim olduğu sürece şehrin kalbi Adapazarı'mız için her güzel çalışmayı hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz inşaallah. Rabbim hemşehrilerimizden razı olsun, yüzümüzü hep güldürsün.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin