YEREL
Giriş Tarihi : 10-11-2022 17:31

Işıksu Hız Kesmiyor, Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Büyük Hataplı Mahalle Buluşmasında konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Şehrin kalbi Adapazarı’mızın 84 mahallesinde sözlerimizi tutuyor, hemşehrilerimizin teveccühüne layık çalışmaları hızla tamamlıyoruz. Büyük Hataplı’da muhtarlık binasını tamamladık, talepleri neticelendirdik, futbol sahasına ışıklandırma geliyor, diğer tüm ihtiyaçları da gideriyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, gayretle çalışmaya devam” dedi.

Işıksu Hız Kesmiyor, Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

 

Büyük Hataplı Buluşması

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte mahalle buluşmalarına devam ediyor. Büyük Hataplı Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve çalışmaları değerlendiren Başkan Işıksu, Adapazarı’nda sokak sokak çalışma yaptıklarının altını çizdi. Başkan Işıksu’ya AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın, meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Can Dağabakan eşlik etti.

 

Sokak Sokak Çalışma

İstişarenin önemine dikkat çeken Işıksu, “Seçim öncesi ve sonrasında sürekli sahadayız, Adapazarlı hemşehrilerimizle beraberiz. Teşkilatımızla el ele, yapacağımız her çalışma esnasında hemşehrilerimizin görüşlerini dikkate alıyoruz. Bunun yaptığımız işleri bereketlendirdiğine inanıyoruz. Şehrin kalbi Adapazarı’mızın 84 mahallesinde sözlerimizi tutuyor, hemşehrilerimizin teveccühüne layık çalışmaları hızla tamamlıyoruz. Mahallemizde muhtarlık binasını tamamladık, talepleri neticelendirdik, futbol sahasına ışıklandırma geliyor, diğer tüm ihtiyaçları da gideriyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, gayretle çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin