SPOR
Giriş Tarihi : 28-12-2023 22:55

Isaac Donkor Küllerinden Doğdu

Sezon başında yönetim tarafından kadro dışı bırakıldıktan son adeta mecburen affedilen Isaac Donkor, savunmada verdiği performans ile adeta küllerinden doğdu

Isaac Donkor Küllerinden Doğdu

Sakaryaspor’un başarılı savunma oyuncusu Isaac Donkor bu sezonki performansı ile yeşil siyahlıların en çok beğendiği yabancı oyuncular arasında yerini aldı. Sezon başında kadro dışı bırakılan  Ganalı oyuncu yabancı kontenjanın dolması nedeni mecburen affedilmişti.

GOL ATMADI AMA

Geçtiğimiz sezon 5 gol kaydetmesine rağmen kritik maçlarda yaptığı hatalarla adeta saç baş yolduran Isaac Donkor, bu sezon gol kaydetmemesine rağmen çok kritik hatalar yapmayarak yeşil siyahlıların topladığı 32 puanda önemli rol oynadı. Geçtiğimiz sezon 17 maç oynayan Ganalı oyuncu özellikle Samsunspor ve Gençlerbirliği maçların çok kritik hatalar yapmış 2 gol kaydetmesine rağmen en çok eleştiri alan isimlerden biri olmuştu.

ONUNLA KAYBETMEDİK

Bu sezon 7.haftada oynanan ve 2-0 kazanılan Eyüpspor maçı itibari ile takıma geri dönen Isaac Donkor, 11 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıkarken yeşil siyahlılar Donkor’un oynadığı maçlarda mağlubiyet almaması geçtiğimiz sezona oranla çok farklı bir istatistiğe imza attı. 11 Maçın tamamında 90 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Ganalı oyuncu yeşil siyahlı taraftarların gönlünü yeniden keşfetmeyi başarmış oldu.

PARTNERİ KİM OLCAK ?

Türkiye’de dördüncü sezonu geçiren Isaac Donkor 2 sezon Adanaspor macerasının ardından geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’a sezon başında gelmişti. Taraftarından, Teknik heyetine kadar herkesi mutlu eden Donkor’un dönüşün ardından yeşil siyahlı yönetim ikinci devre bu mevkiye bir stoper daha alarak savunmayı her anlamda sağlama almak istiyor

 

AdminAdmin