YEREL
Giriş Tarihi : 14-11-2022 16:29

Işıksu: Birlikte Başarıyoruz

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu üyeleri ile buluşan Başkan Mutlu Işıksu, Ada Hayat Projesi ile ilgili yaşanan süreci, yaptıkları çalışmaları ve hedefleri değerlendirdi, soruları cevaplandırdı. Şehrin kalbinde tarihi bir dönüşüm çalışmasının hayat bulduğunun altını çizen Başkan Işıksu, “Her çalışmanın en güzelini hak eden Adapazarı’mızda tarihi bir projeyi, her detayında anlam saklı bir projeyi hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ada Hayat, şehrin projesidir ve bu projeyi hep birlikte başarıyoruz.” dedi.

Işıksu: Birlikte Başarıyoruz

 

Platform ile Ada Hayat Buluşması

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, meclis üyeleri Mehmet Yılmaz ve Behlül Bayrak ile birlikte, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve üyeleri ile buluştu. Buluşmaya ayrıca Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Fiskobirlik Başkanı Lütfi Bayraktar, İl Müftüsü Hasan Başiş, Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin de katıldı.

 

Işıksu: Ada Hayat Şehrin Projesidir

Ada Hayat Projesi’nin ana gündem olarak yer aldığı buluşmada, projenin detaylarını, yaşanan süreci, yaptıkları çalışmaları ve hedefleri paylaşan Başkan Mutlu Işıksu, platform üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Zor, meşakkatli ancak çok gurur verici bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirten Başkan Işıksu, “2,5 yılı aşkın süredir, gece gündüz ekibimle birlikte planlı, disiplinli, hedeflerinden şaşmamaya gayretli bir çalışmanın içerisindeyiz. Şehrin tam kalbinde, her çalışmanın en güzelini hak eden çok sevdiğimiz Adapazarı’mızın tam merkezinde, tarihi bir projeyi, her detayında anlam saklı bir projeyi hayata geçiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ada Hayat, şehrin projesidir. Bu projeyi, bizlere inancını, güvenini hiç yitirmeyen, dua ve destekleriyle hep yanımızda olan kıymetli hemşehrilerimizle birlikte paylaşıyor olmanın, bu projeyi hep birlikte başarıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Işıksu’ya Platform Teşekkürü

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir, gerçekleşen buluşmadan duydukları memnuniyeti paylaşarak platform üyeleri adına Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti. Ada Hayat Projesi’nin her sürecini heyecanla takip ettiklerini aktaran Demir, “Şehir adeta şehrin tam kalbine kilitlendi. Mutlu Başkan ve ekibinin yapılamaz denilen süreçlerin tamamını başarıyla sürdürmeleri bizler için de ayrı bir mutluluk vesilesi olmuştur. Platform olarak projeyi en başından itibaren bizler de destekledik, destekliyoruz. Şehrin kalbi, Ada Hayat ile çok daha güzel olacak. Tüm bu başarı için ve bugün bizleri detaylı bilgilendirdikleri için Mutlu Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

AdminAdmin