YAŞAM
Giriş Tarihi : 26-06-2023 15:16

Kadir Savaş; mutluluğa İrem ile “Evet” dedi

Sakarya Müteahhitler Birliği eski Başkanı, Savaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Savaş; kendi ismini taşıyan torunu Kadir Savaş’ı muhteşem bir düğün töreniyle evlendirdi.

Kadir Savaş; mutluluğa İrem ile “Evet” dedi


 

Sakarya’nın tanınmış müteahhitlerinden Savaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Savaş’ın torunu, yine Sakarya’nın tanınmış genç İş Kadın’larından Derya Savaş'ın da biricik oğlu Kadir Savaş çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen nikâh ve düğün töreni ile Suat Akyol ve Arzu Sezgin'in güzeller güzeli kızı İrem ile Dünya evine girdi.

 

Nikâh cüzdanını Tever takdim etti

Savaş, Akyol ve Sezgin ailelilerinin yakınlarının bir araya geldiği İrem & Kadir Savaş çiftinin Nikâh Şahitliğini; AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok, BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, İstanbul eski İl Emniyet Müdürü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş ile Ayşenur Sakallıoğlu ve Bahadır Çolak üstlendi.

 

Katılan herkese teşekkür

Siyasi Parti Yöneticileri, iş, siyaset, medya, spor, stk, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimlerde yer aldığı törene katılamayan davetliler ise, yolladıkları çiçeklerle ve çektikleri telgraf ile İrem & Kadir Savaş çiftini tebrik etti. Davetlileri tek tek kapıda karşılayarak, yöne aynı şekilde uğurlayan dede Kadir Savaş ve Anne Derya Savaş; katılan herkese teşekkür etti.

AdminAdmin