YEREL
Giriş Tarihi : 28-08-2023 12:10

Karasu Karanlıkdere Mahallesi yeni yüzüne kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarıyla kırsal mahallelerde ulaşımı konforlu hale taşıyor. Karasu Karanlıkdere Mahallesi 6 bin 500 metrelik grup yolunu 10 bin tonluk sıcak asfalt kullanarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karasu Karanlıkdere Mahallesi yeni yüzüne kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 16 ilçe ve şehir merkezinde planlanan program dahilinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, işlemlerin son aşamaya geldiği Karasu Karanlıkdere mahallesi yollarını yeni yüzüne kavuşturuyor.

 

Karanlıkdere’ye yeni yüz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ hedefi doğrultusunda çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Ekipler, Karasu Karanlıkdere’de 6 bin 500 metrelik güzergâhta 10 bin tonluk sıcak asfalt çalışmasını tamamlıyor.

 

6 bin 500 metre 10 bin ton asfalt

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Şehir merkezi ve kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekliyoruz. Şehre kazandırdığımız köprüler, arterler, caddeler gibi kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarımızın yanı sıra güzergahları da konforlu hale taşıyoruz. Bu kapsamda Karasu ilçemize bağlı Karanlıkdere mahallesinde 6 bin 500 metrelik arteri 10 bin ton sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Hayırlı olsun” denildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin