SİYASET
Giriş Tarihi : 24-05-2023 15:54

Milletvekili Atabek ''28 Mayıs Türkiye’nin Zaferi Olacak''

İlk turda milletin açık ara Cumhur İttifakını tercih etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Atabek, ikinci tur için ise rehavete kapılmamaları gerektiğini ifade ederek “28 Mayıs’ta sandıklara gidelim, oyumuzu mutlaka kullanalım ve son oy sayılana kadar sandığımızdan ayrılmayalım. 28 Mayıs’ta Erdoğan kazanacak. 28 Mayıs Türkiye’nin zaferi olacak” dedi.

Milletvekili Atabek ''28 Mayıs Türkiye’nin Zaferi Olacak''


AK Parti Haberleri">Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Yerel Haber Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimin sonuçlarını değerlendiren Atabek, ikinci tur çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi. Milletvekili Atabek, Sakarya’nın yeni dönemde daha fazla yatırım alabilmesi için Ankara’da yoğun bir çaba içinde olacaklarını ifade etti.

MİLLETİMİZİN KARARI ÇOK NET

14 Mayıs’ta sandığa giden vatandaşların güven ve istikrardan yana olduklarının altını çizen Atabek, “Seçim sonuçlarına baktığımızda tablonun çok net olduğunu görüyoruz. Gerek mecliste gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşımız açık ara Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakımızı destekledi. Meclis aritmetiğine baktığımızda Cumhur İttifakımızın milletvekili sayısı 320’lerde. Çok önemli olan meclis çoğunluğunu aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de vatandaşımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccüh gösterdi. %49,52 oy ile en yakın rakibine 2,5milyondan fazla bir oy farkı attı. Bu çok büyük bir fark. Bizim bu turda asıl rakibimiz %50 barajı oldu. Biz yedili masanın adayıyla yarışmadık; %50+1 oy için sonuçları takip ettik. Milletimizin kararı çok net; güven ve istikrar sürsün, Türkiye büyüsün!” ifadelerini kullandı.

REHAVETE KAPILMAMALIYIZ

Saha çalışmalarına ilişkin bilgiler de veren Çiğdem Erdoğan Atabek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana sahadan kopmamış bir siyasi partidir. Bunun vatandaş da farkında. Ve aslında 21 yılın ardından hala açık ara birinci parti çıkmamızın en önemli sebeplerinden biri de vatandaştan kopmamak olduğunu düşünüyorum. Bizler bu iş ilk turda bitmiş olsaydı da sahaya inip milletimizle hemhal olmaya devam edecektik. Ancak teşekkür için ineceğimiz sahadan bir kez daha güçlü bir destek istiyoruz. Evet, açık ara öndeyiz ve rekor bir oy oranı ile ikinci turdan galip geleceğimize inanıyoruz. Ancak rehavete kapılmadan, kararlı ve emin adımlarla ilerlememiz lazım. Bu sebeple sahada Sakaryalı hemşehrilerimize hep bunu anlatıyoruz. 28 Mayıs’ta sandıklara gidelim, oyumuzu mutlaka kullanalım ve son oy sayılana kadar sandığımızdan ayrılmayalım. 28 Mayıs’ta Erdoğan kazanacak. 28 Mayıs Türkiye’nin zaferi olacak” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

TBMM’de Sakarya’nın daha güçlü temsil edileceğini ifade eden Milletvekili Atabek, “Sakarya’mızın milletvekili sayısı bu seçimle birlikte 7’den 8’e çıktı. Artan bir milletvekili ise Sakaryalı vatandaşlarımızın teveccühüyle AK Parti’den çıktı. Yeni dönemde AK Parti’mizden 5 isim şehrimizi temsil edecek. Cumhur İttifakı olarak toplamda 6 milletvekili ile Sakarya’ya yatırım alma gayretinde olacağız. Sakarya sandıkta önemli bir mesaj verdi. AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı kadrolarına güveninin tam olduğunu gösterdi. Milletvekili sayımızı arttırarak bize sahip çıktı. Bizler de Ankara’da şehrimizi en güçlü şekilde temsil edeceğiz. Sakarya, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyacı olan yatırımları en hızlı şekilde alacak. Bundan hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

AdminAdmin