Merhum mehmet kalyoncunun oğlu Sait Ahmet Vahit kalyoncu Kardeşleri Mert Metehan Kalyoncunun Babaları İlhan Orhan Gökhan Mehmet kalyoncunun amcaları Hakkın Rahmetine kavuşmuştur Cenazesi öğlen namazına mütabiken kılınacaktır
Atatürk Sanayi Sitesi’nin sevilen esnaflarından Nihat Kalyoncu, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dürüst kişiliği, yardımsever tutumu ve mesleğine olan bağlılığıyla herkesin sevgi ve saygısını kazanan Kalyoncu’nun vefatı, başta sanayi sitesi esnafı olmak üzere bölge halkını derinden üzdü.
1964 doğumlu olan Nihat Kalyoncu, genç yaşlarından itibaren otomotiv sektöründe çalışmaya başlamış, Atatürk Sanayi Sitesi’nde kendi işyerini işletmişti. İşine titizlikle yaklaşımı ve her zaman güleryüzlü olmasıyla tanınan Kalyoncu, nadir esnaflardandı.
Tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Kalyoncu’nun cenazesi, 30 Nisan 2025 Çarşamba günü öğle namazının ardından Sapanca Akçay Mahallesi Mezarlığı’nda defnedilecek.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet, kabri nur, Peygamber efendimize komşu olsun İnşallah.


























