ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 24-09-2023 00:08

Ölümlü kaza sonrası yol tepkisi; Oy için gelmeyin

Vatandaşlar, ölümlü kaza sonrasında tepkilerini; "Seçim öncesi kapımıza gelmeyin" diyerek gösterdi. Akyazı'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı patpat kazasının yaşandığı yol için defalarca çalışma yapılmasını isteyen vatandaşlar, ölümden sonra tepkilerini; "Seçim öncesi kapımıza gelmeyin" diyerek gösterdi.  

Ölümlü kaza sonrası yol tepkisi; Oy için gelmeyin

Taşyatak Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Ergün Yılmaz'ın kullandığı pat pat, kontrolden çıkarak tarlaya şarampole devrildi.  

Kazada aynı aileden sürücü Ergün Yazıcı ile Emine Yazıcı, Erkin Yazıcı ve ismi öğrenilemeyen bir genç yaralandı.   Hastaneye kaldırılan yaralılardan Emine Yazıcı, hayatını kaybetti.  

SEÇİMDEN ÖNCE KAPIMIZA GELMEYİN  

Öte yandan üzücü kazanın yaşandığı yol için vatandaşlar daha defalarca çalışma yapılmasını istemişti. Emine Yazıcı'nın hayatını kaybettiği kaza vatandaşlar için bardağı taşırdı.  

Vatandaşlar ölümden sonra tepkilerini sert şekilde gösterdi.   Bir vatandaş sosyal medya hesabından; "Yıllarca bitmeyen yol çilemizi dile getirdik.

Gerekli mercilere bildirdik. Taşyatak Yeni Mahalle'de yolun ulaşımına elverişli olmaması sebebiyle kazada maalesef can kaybı yaşandı.

İlla acı yaşamak mı lazımdı.

Şimdi yetkililer bunun altından nasıl kalkar bilmiyorum. Ama sakın seçim vakti kapımızı çalmayın sakın" ifadelerini kullanarak seçim öncesi oy istemeye gelinmemesini istedi.

Kaynak Linki akyazihaber.com

AdminAdmin