SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:46

Osman Çelik, “Gençlerin Dinamizmi Bizi Güçlendiriyor”

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, düzenlediği sahur programında geçmişten günümüze AK Parti Serdivan Gençlik Kollarında görev yapmış partililerle buluştu.

Osman Çelik, “Gençlerin Dinamizmi Bizi Güçlendiriyor”


 

Gönül Birlikteliğiyle Zafere Adım Adım

 

Seçim sürecinde gençlik kollarının enerjisinin ve dinamizminin büyük önem taşıdığını vurgulayan Çelik, gençlerin sahadaki etkinliğinin seçim sonuçlarını doğrudan etkileyeceğini belirtti. Ayrıca, gençlerin Cumhur İttifakı’nın vizyonunu ve değerlerini sahiplenerek, seçim kampanyasına aktif bir şekilde katkı sağlamalarının samimiyetlerinin bir ifadesi olduğunu ve bu gönül birlikteliğiyle birçok başarıya imza atacaklarını ifade etti.

 

Sahur programı, gençler arasında dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirirken, Başkan Adayı Osman Çelik'in gençlerle olan yakın ilişkisini ve onların geleceğe olan katkılarını önemsediği mesajını da net bir şekilde iletti. Geçmişten günümüze gençlik kolları sahur programına katılan partililer, Çelik'in liderliğinde Serdivan'ın geleceği ve gençlerin katkısı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 

AdminAdmin