GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 15:12

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan Taner Belge’ye teşekkür

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na kayıtlı Taksiler, taksimetrelerini piyasanın çok altında bir fiyat karşılığında güncelleyen Belge Oto Takograf sahibi SATSO 21.Komite Başkanı Taner Belge’ye ve kendilerine bu imkanı tanıyan Oda yönetimine teşekkür etti.

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan Taner Belge’ye teşekkür

Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; Aykut Saban Fikret Kocaman Yusuf Haldızoğlu, Hikmet Kaba, Aziz Başoğlu, Orhan Altay, Erdal Sürekli, Emre Karaman, Basri Kaya ile Belge Oto Takograf’ın sahibi SATSO 21.Komite Başkanı Taner Belge’yi ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen ziyarette Odaya kayıtlı Taksici esnafları da dahil oldu. SATSO 21.Komite Başkanı Taner Belge,  piyasa değeri 1.800 TL olan taksimetreleri 570 TL karşılığında güncelledi. Güncelleme işlemleri ardından Belge Oda yönetimi ve Taksici esnafına Lahmacun ikramında bulundu.

Oda Başkanı Yusuf İlkhun, ziyarette yaptığı konuşmasında Odamız yönetim kurulu üyeleri; Aykut Saban Fikret Kocaman Yusuf Haldızoğlu, Hikmet Kaba, Aziz Başoğlu, Orhan Altay, Emre Karaman, Basri Kaya, esnaf arkadaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sabahın erken saatlerinde taksilerinin taksimetrelerini güncelleme işlemlerine yönetim olarak katıldık. SATSO 21. Komite Başkanı Taner Belge işyerinde takometre güncellemelerini 1.800 TL yerine 570 TL karşılığında yaptı. Buda dostluğumuzun ve yönetimimizin başarısıdır. Yönetim olarak elimizden geldiğince esnaf kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Yönetim ve esnaflara lahmacun ikramında bulundu. Yönetim kurulu ve esnaf arkadaşlarım adına jesti ve ikramından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.   

 

 

 

AdminAdmin