YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-06-2023 13:55

Sakarya Yurdu'nda  Bahar Şenliği Ve Yılsonu  Sergisi

Sakarya GSB Yurdunda kalan öğrenciler yıl boyunca el emeği göz nuru ile yaptığı eserleri yılsonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sakarya Yurdu'nda  Bahar Şenliği Ve Yılsonu  Sergisi


 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Sakarya Yurt Müdürlüğü tarafından organize edilen, Bahar Şenliği ve Yıl Sonu Sergisi açılışını, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç gerçekleştirdi.

Sergiye, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, İl Müdürlüğü çalışanları, Muhammet Fatih Safitürk Yurt Müdürlüğünde misafir olarak kalan Depremzede aileler ve birçok sayıda öğrenci katıldı.

Yurt bahçesinde gerçekleşen sergide,  Sakarya GSB Yurt Müdürlüğünde yıl boyunca devam eden; Filografi, Seramik, Tezhip, Hat, Ebru, Dikiş, Sıfır Atık, Resim, Takı Kursu gibi farklı Türk-İslam ve El Sanatları  kurslarında öğrencilerin yaptığı birçok kıymetli eser   yıl sonu sergisinde sergilendi.

Bahar şenliği ve yıl sonu sergisine katılan konuklara ve çocuklara  yurt bahçesinde ok atma, dart ve sokak oyunları gibi etkinlerinin yanı sıra, Osmanlı macunu ve pamuk şeker, gözleme, ayran, çiğ köfte ve tatlı ikramı yapıldı.

 

Bahar Şenliği ve Yıl Sonu Sergisi sonunda, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya Yurt Müdürü Hatice Kara, tarafından gelen konuklar arasından çekiliş ile tablo hediye edildi. Bahar Şenliği ve Yıl Sonu Sergisi,  mini konser sonrası sona erdi.

AdminAdmin