SPOR
Giriş Tarihi : 23-02-2023 21:46

Sapanca Gençlikspor: 1 Hendekspor: 1

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor ile karşı karşıya geldi

Sapanca Gençlikspor: 1 Hendekspor: 1

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, 4-5 Mart’ta yeniden başlayacak olan lig öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Sakaryaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Yeşil Beyazlılar, bugün ise Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 1-1 eşitlikle sonuçlandı

Karşılaşmanın ilk devresi 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken iki takımın gol arayışları son dakikalarda sonuç verdi.  80’inci dakikada Tolga ile penaltı atışından faydalanamayan Hendekspor 89’da yine Tolga ile 1-0 öne geçti. Müsabakanın bu sonuçla bitmesi beklenirken 90’da Yaser Sapancaspor’a beraberliği getiren golü kaydetti.

Sapanca Gençlikspor: 1

Hendekspor: 1

Stad: Sapanca

Hakemler: Erkan Köse, Emre Çalışır

Sapanca Gençlikspor: Oğuzhan, Semih(Muhammet), Cankurtaran, Fadıl(Eren), Vedat, Murat(Berkay), Egemen(Hüseyin), Ali(Talha Bulut), Ömer Talha(İlkay), Abdurrahman, İsa(Yaser)

Teknik Direktör: Bülent Yenihayat

 

Hendekspor: Ahmet(Enhar), PolatErdal), Berkehan(Tolga), Oğuzhan(Mustafa Kircan), Mustafa Eren(MehmetEnes), Sergen(Taner), Erman(Kamil), Mustafa Kara(Yusuf Kaan), Muhammet(Emirhan), Burak Balcı(Umut), Ümit Koz(Oğuzcan)

Teknik Sorumlu: Mehmet Şansal

Gol: Dk.90 Yaser (Sapancaspor), Dk.89 Tolga (Hendekspor)

AdminAdmin