KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 02-11-2023 18:14

SAÜ’de Balkan Rüzgarı Esti

Sanatseverler, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Sanat Ekinlikleri kapsamında, Cumhuriyetin 100. Yılında düzenlenen Balkan Müziği Konserinde buluştu.

SAÜ’de Balkan Rüzgarı Esti


SAÜ Devlet Konservatuvarının düzenlendiği “Balkan Müziği Konseri” Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın solistliğinde gerçekleşti. SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde dinleyicilerini ağırlayan etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, akademisyenler, Sakaryalı müzikseverler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın Balkan bölgesine ait çok sayıda eseri seslendirdiği dinletinin sonunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda Ulu Önder Atatürk’e “Bülbülüm Altın Kafeste” eserini armağan etti ve salonda eğlenceli dakikalar yaşandı.

Müzikseverlerin keyifli dakikalar yaşadığı konserin sonunda tüm salon Prof. Dr. Nilgün Sazak ve ekibini ayakta alkışladı.

Prof. Dr. Nilgün Sazak, Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, Öğr. Gör. Metin Gülsün, Öğr. Gör. Hamdi İtil, Öğr. Gör. Cengiz Atlan, Hasan Sakarya, Tunç Alver ve Aydın Battal’a konser ile alakalı belge takdimi yapıldı.

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin