SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 00:37

Selçuk Kılıçaslan “Gençlerden aldığımız cesaretle yola devam”

Ferizli sanayi sitesinde çalışan gençlerle sohbet eden İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Gençlerden aldığımız cesaretle yola devam ediyoruz” dedi

Selçuk Kılıçaslan “Gençlerden aldığımız  cesaretle yola devam”

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, dün bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Sakarya Şehitliğini ziyaret eden Kılıçaslan ve beraberindekiler, şehitlerimizin kabri başında dua edip, karanfil bıraktı. Ferizli esnafını ve sanayi sitesini ziyaret eden Kılıçaslan, günü Ferizli İlçe Teşkilatının şehitlerimizin ruhuna helva dağıtmak için düzenlemiş olduğu programa katıldı.

 

“EMEKÇİ GENÇLERİN YANINDAYIZ”

Ferizli İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Ata ile sanayi esnafıyla buluşan Kılıçaslan’a sanayide çalışan gençler yoğun ilgi gösterdi. Gençlerin bu memleketin yarınları olduğuna dikkat çeken Kılıçaslan, “Bu gençlerin gözündeki pırıltıyı yok etmeye çalışıyorlar ancak başaramayacaklar. Bizler bu gençlerden aldığımız cesaretle yolumuza devam ediyoruz. Onlar için elimizi değil, kendimizi taşın altına koymaya hazırız. Türk genci EN İYİSİNE layık.” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİTLERİN RUHUNA HELVA PROGRAMI

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ferizli İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu helva programına katılan Kılıçaslan, “Bu cennet vatan için toprağı kanıyla boyayan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan onlara minnettar. Bizler de şehitlerimizin bize emanet ettiği bu vatanı ileri taşımak için elimizden geleni değil her zaman EN İYİSİ’ni yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

AdminAdmin