YEREL
Giriş Tarihi : 17-02-2023 23:26

SERDİVAN BELEDİYESİ'NDEN DESTEK

Serdivan Belediyesi Kahramanmaraş'a 3 TIR yardım malzemesi gönderdi.

SERDİVAN BELEDİYESİ'NDEN DESTEK

 

Q8 Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Gözcan ve ortağı Burak Erken, Kahramanmaraş'a 3 TIR yardım malzemesi gönderdi. Tam donanımlı, her birinin içinde 4 adet yatak, yorgan, battaniye, yastık ve ısıtıcıların bulunduğu 100 çadır Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın da katılımıyla deprem bölgesine uğurlandı.

ALLAH KABUL ETSİN

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, bölgeye 3 TIR yardım malzemesi gönderen Q8 Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Gözcan ve ortağı Burak Erken'e teşekkür ederek, "Allah hayrınızı kabul etsin" temennisinde bulundu.

SERDİVAN BELEDİYESİ'NDEN DESTEK

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, "İşadamı kardeşlerimize yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de belediye olarak bölgede çadırların kurulması için araç ve teknik destek sağlayacağız. Bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşacağız" dedi.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Q8 Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Gözcan ise yaptığı açıklamada, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İlk günden bu yana bölgeye yaklaşık 5 milyon TL'lik yardımda bulunduk. Her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan Türk İş Genel Başkanımız Ergün Atalay'a teşekkür ediyorum. TIR'ların deprem bölgesine ulaşmasında lojistik desteği ve de çadırların kurulumu için personel ve araç desteği veren Serdivan Belediyesi ve Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar'a da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BÖLGEYE HAREKET ETTİLER

Yardım TIR'larının yola çıkmasının ardından Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Q8 Anadolu Grup ortakları Fırat Gözcan ve Burak Erken de yardımları koordine etmek için Kahramanmaraş'a hareket etti.

AdminAdmin