SPOR
Giriş Tarihi : 09-08-2023 11:08   Güncelleme : 09-08-2023 11:17

Tatangalar ''Münferit yapılanmaya izin verilmeyecektir''

Sakaryaspor taraftar grubu tatangalar sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Tatangalar ''Münferit yapılanmaya izin verilmeyecektir''

Sevgili Sakaryasporlular;

1990 yılından beri, Yaklaşık 33 seneyi bulan TATANGALAR grubu şehrin tek taraftar topluluğu olmakla beraber şehrin en büyük sivil toplum örgütüdür.

Sakaryaspor sevgisi ve aidiyeti dışında maddiyatı kendilerine meslek edinmiş insanlara karşı tavrımız her zaman netti, bundan sonrada net olacaktır.

Başta iş insanları olmak üzere muhtelif kişilerden tribün faaliyetleri adı altında kendilerine maddi çıkar sağlama amaçlı bir takım olaylar kulağımıza gelmektedir.

Bu çatı altında Şehrin takımının sevdalılarının temiz sevgisi suistimal edilip Sakaryaspor ve Tatangalar ismininin kullanılarak bu pespayeliklere asla müsaade edilmeyeceğini bu konudaki duruşumuzu ve tavrımızı net bir şekilde belirtiyoruz.

Bazı kirli insanlar, bu örgütlü gücü ve sosyal ortamı kendi lehlerine yıllarca kullanmışlardır. Tribünleri kendi geçim kaynakları haline getirmişlerdir.

Sakaryaspor’dan menfaat bekleyenin nereden(!) ne(!) beklentisi içerisinde olması gerektiğini yıllarca tribünde zaten söyledik.

Sakaryaspor’umuzun ve Tatangaların manevi duygular dışında kimseye ihtiyacı yoktur.

Son dönemlerde yapılan güzel organizasyonlar ve şehirde güven duygusu, birlik ve beraberlik oluşmuşken bu çatı altında asla münferit yapılanmaya izin verilmeyecektir.

Kimse unutmasın ki bu şehrin en büyük abisi 1990 doğumludur! Yeşil&Siyah saygılarımızla…

AdminAdmin