EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-11-2023 13:30   Güncelleme : 06-11-2023 15:42

TürkTraktör, yeni ve çevreci ürünleriyle Adana Tarım Fuarı’nda çiftçileri bekliyor

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner: "Adana Tarım Fuarı’nda geniş traktör ürün gamımızla birlikte yeni New Holland T4B, T3S, T5 Bluemaster ile yeni Case IH Puma CVX AFSC, Case IH Puma 260 ve Case IH Farmall X serisi traktörlerimizi sergiliyoruz"

TürkTraktör, yeni ve çevreci ürünleriyle Adana Tarım Fuarı’nda çiftçileri bekliyor

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, 7-11 Kasım'da düzenlenen 16. Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda en çevreci ve yeni ürünleriyle yer alıyor.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, TürkTraktör'ün çiftçilere dijital karar desteği sunmak amacıyla hayata geçirdiği mobil uygulaması Tarlam Cepte kullanıcı sadakatini öne çıkaran kampanyaları ile Adana Tarım Fuarı’nda yer alıyor.

Traktör ve ekipman gibi ürünlerin servis ihtiyacı, bakım ve onarım gibi süreçlerinde uygulamadan online randevu alabilecekleri yeni özellikler Adana Tarım Fuarı’nda çiftçilere tanıtılıyor.

Kullanıcı sayısı 130 bini geçen Tarlam Cepte, Adana Tarım Fuarı’na özel olarak yeni üyeliklerde Opet ve Sunpet istasyonlarında toplamda 2 bin lira ve üzeri akaryakıt alışverişi gerçekleştirildiğinde, 150 TL yakıt puan hediye ediyor.

TürkTraktör, Adana Tarım Fuarı’na özel olarak kampanyalar sunuyor. Fuar alanındaki standı ziyaret edenler traktör ve ekipmanlar özelindeki kampanya detaylarına ilişkin bilgi alabiliyor.

TürkTraktör, Tarımsal Ekipmanları ile Adana Tarım Fuarı’nda geniş, donanımlı ve yeni ürün yelpazesiyle yer alıyor. Toprak işleme makinesi, römork, teleskopik yükleyici, küçük ve büyük balya makinesi, silaj makinesi, biçerdöver gibi çiftçilerin ihtiyaçlarına uygun, modern ve yüksek teknolojili tarım ekipmanları fuar boyunca TürkTraktör standında sergileniyor.

New Holland CX5.90 biçerdöver, New Holland FR650 kendi yürür silaj makinesi, New Holland Density büyük balya makinesi, New Holland ProBelt silindirik balya makinesi ile Case IH Density büyük balya makinesi ve RedPro toprak işleme makineleri de TürkTraktör standında sergilenen yeni tarımsal ekipmanlar arasında yer alıyor. Ek olarak müşterilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürün gamına dahil edilmiş Fantini mısır tablası da fuar boyunca çiftçilerin beğenisine sunuluyor.

- "TürkTraktör olarak çiftçilerimizin her türlü ihtiyacında yanlarındayız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, Türkiye’nin tarım sektörünün kalbindeki Çukurova’da 16. Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Özüner, "70. yılına gün sayan TürkTraktör olarak çiftçilerimizin her türlü ihtiyacında yanlarında olmak için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin en önemli tarım buluşmalarından Adana Tarım Fuarı’nda Çukurova’nın bereketli topraklarını işleyen çiftçilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. En yeni ve çevreci traktörlerimiz ile ekipmanlarımızı Adana’da çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz." açıklamasında bulundu.

2023 yılında faz 5 emisyon seviyesine geçişi hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Özüner, şunları kaydetti:

"Adana Tarım Fuarı’nda geniş traktör ürün gamımızla birlikte yeni New Holland T4B, T3S, T5 Bluemaster ile yeni Case IH Puma CVX AFSC, Case IH Puma 260 ve Case IH Farmall X serisi traktörlerimizi sergiliyoruz. Geleceğe Hazırlar amacımız doğrultusunda sürdürülebilir tarımın hizmetine sunduğumuz güçlü, verimli ve çevreci özellikleriyle öne çıkan traktörlerimizin büyük ilgi toplayacağına eminim. Ekipman tarafında ise New Holland CX5.90 biçerdöver, New Holland FR650 kendi yürür silaj makinesi, New Holland ProBelt silindirik balya makinesi, New Holland Density büyük balya makinesi ile Case IH Density büyük balya ve yeni tasarım RedPro toprak işleme makineleri stantlarımızda katılımcıları bekliyor."

- Hassas tarım ürünlerinde yerli sistemler

Verilen bilgiye göre, TürkTraktör hassas tarım ürün gamında yer alan otomatik dümenleme sistemi, akış ve uygulama kontrol sistemlerine ek olarak yerli olarak geliştirilen filo ve traktör takip sistemi TTConnect ve akıllı yönlendirme sistemi TTGuide ürünleri de fuar boyunca tanıtılıyor.

TürkTraktör; pazardaki tüm traktör modelleriyle uyumlu, kolay kullanım özellikleriyle ön plana çıkan, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide’ı Adana Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşturuyor. Geniş dokunmatik ekranı, TürkTraktör’e özel ara yüzü ve sınırsız kapsama alanına sahip doğrulama sinyali ile TTGuide tarlaların yeni yıldızı oluyor. TTGuide, ekranda bulunan ışıklı yönlendirme talimatları sayesinde operatöre yardımcı olup, çalışmalar için belirlenen hatlarda kalınmasını sağlıyor.

TürkTraktör,yeni nesil emisyon seviyesine sahip New Holland traktörler ile uyumlu olarak çalışacak, tarım sektöründe ilk ve tek yerli filo ve traktör takip sistemi TTConnect’i çiftçilerin hizmetine sunuyor. Web veya mobil cihazlardan kolayca erişilebilecek TTConnect sayesinde, traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, traktörden alınan teknik verilerin takibi, detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması yapılabiliyor.

AdminAdmin