SPOR
Giriş Tarihi : 02-02-2023 10:10

Uğur Kobaş zor da olsa Güney Kıbrısa vardı.

Avrupa Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş, Güney Kıbrısta yapılacak  Avrupa hakemlik sınavları  komisyon üyeliği ve Avrupa şampiyonasında görev almak için Pazar günü Yunanistan Atina’ya gitti.

Uğur Kobaş zor da olsa Güney Kıbrısa vardı.

Pazartesi günü Güney Kıbrıs elçiliğinden vizesini alan Uğur Kobaş, otel lobisinde gece kalkacak Uçağın saatini beklerken,  Pasaportlarının olduğu çantayı çaldılar.

Uğur Kobaş yaptığı açıklamada “1999 yılından itibaren Uluslararası arenada hakemlik yaparım. İlk defa böyle büyük bir sorun ile karşılaştım. Güney Kıbrıs vizesini almak için gittiğimiz Atina’da otel lobisinde çantam çalındı. İçinde Pasaportlarım vardı.

Seyrettiğimiz güvenlik kameraları kayıtlarına göre çantamın çalındığını anladığımız andan itibaren Atina Başkonsolosluğumuz, Federasyon Başkanımız Aslan Abid Uğuz ve Güney Kıbrıs federasyon Başkanı şahsıma yardımcı olmak için seferber oldular.  Salı sabahı,  bir saat içinde Atina konsolosluğumuzun verdiği Geçici Pasaport ile tekrar vizeye başvurdum, diğer bir saat içinde de vizemi tekrar alarak, Güney Kıbrıs’ın Larnaka kentine Salı akşamı geldim. Hakemlik sınavlarını yapıyoruz. Avrupa şampiyonasında görev yapmak için de bekliyoruz. Çarşamba günü akşamı ise Milli takımımızda Larnaka’ya gelecek.

Desteklerinden dolayı, Atina Başkonsolosumuza ve Çalışanlarına, Federasyon Başkanımız Aslan Abid Uğuz’a, Güney Kıbrıs Federasyon başkanına, federasyon genel sekreterimize ve Milli takım antrenör ve hakemlerine teşekkür ederim.

Kısmet olursa Pazartesi günü gece saatlerinde yurda döneceğim. Milli takımımız ve sınava giren hakemlerimiz ile birlikte başarılı bir şampiyonaya geçirerek yurda döneceğimize inanıyorum. Dedi.

 

 

AdminAdmin