SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 20:47

Yusuf Alemdar “Şehrimizin tamamında aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız”

Başkan Adayı Alemdar, yoğun olarak sürdürdüğü ziyaretlerine Serdivan’da devam etti. Arabacıalanı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Alemdar, “Serdivan’da göreve geldiğimiz günden itibaren hizmet odaklı çalıştık. Sizler de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Hizmet ekiple olur. İnşallah aynı birlik ve çalışma azmini şehrimizin tamamında göstereceğiz” dedi.

Yusuf Alemdar “Şehrimizin tamamında aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız”


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle buluşmasının ardından kahvehane ziyareti gerçekleştiren Alemdar, genç, yaşlı herkesin büyük ilgisiyle karşılandı.

Katılımın oldukça yüksek olduğu programlara, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, MHP Kocaali İlçe Başkanı Adnan Arar, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı ve AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman katıldı.

Bu azmin zaferini hep birlikte yaşayacağız

Programda bir selamlama konuşması yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Siyaset sabır ve sadakat gerektirir. Fakat bunu anlayabilecek bir muhalefet göremiyorum. Bu sabrın ve sadakatin en büyük örneği Yusuf Başkanımız ve Osman başkanımızdır. Kendileri bu şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorlar. Bizler de Cumhur İttifakı’nın neferleri olarak yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Kaybetme lüksümüz yok. İnşallah 31 Mart akşamı Sakarya’da bu azmin zaferini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ise, “Aziz kardeşlerim, yerelden genele ülkemizin birliği için çıktığımız bu yolda bütün teşkilatlarımızla sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı adaylarımıza tüm imkanlarımızla destek olmanın gayreti içerisindeyiz. Ülkemizin genelde olduğu gibi yerelde de büyüyerek ve güçlenerek devam etmesi gerekiyor. İnşallah bu kutlu yolculuğu sizlerle birlikte geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, “İnşallah 31 Mart’ta tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde Cumhur İttifakı olarak zafer kazanacağız. Buradaki coşku da bizlerin bu inancını tazeliyor. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Kazımpaşa’ya Uluslararası Spor Kampı kazandıracağız

Yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Bu soğuk havada içimizi ısıttınız. Adaylığımız açıklandığından beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 24 mahallemizde gençlerle, kadınlarımızla ve yaşlılarımızla konuşuyoruz. Projelerimizi hazırladık, inşallah Yusuf başkanımızdan aldığımız bayrağı çok daha ileriye taşıyacağız. Bunun için çok çalışıyoruz. Serdivanımızı karış karış arşınlıyoruz. Kazımpaşa’ya Uluslararası Spor Kampı kuruyoruz. Bir de Serdivan Spor Kompleksi yapacağız. Sayın bakan yardımcımız geldiğinde müjdesini aldık. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hizmet odaklı çalışma

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “15 yıldır her seçim döneminde sadece şahsıma değil, davamıza ve partimize sahip çıktığınız için teşekkür ederim. Bu gayretinizin hakkı ödenmez ama yine de haklarınızı bize helal ediniz. Serdivan’da göreve geldiğimiz günden itibaren hizmet odaklı çalıştık. Sizler de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız İnşallah aynı birlik ve çalışma azmini şehrimizin tamamında göstereceğiz. Görevi devraldığımızdan çok daha ileri götüreceğiz.” dedi.

Çözüm, Cumhur İttifakı belediyeciliğidir

Birçok alanda projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Alemdar, “Yeni döneme dair plan ve projelerimiz hazır. Sakarya’mızın turizm, sanayi ve tarım alanındaki potansiyelini çok iyi biliyoruz. Planlamamızı yaparken bu ana unsurları unutmadık. Bununla birlikte şehrimizin büyüyen nüfusuna karşı, ulaşımdan çevreye, temalı parklardan kültür sanat projelerine kadar bir dizi çalışmayı da hayata geçireceğiz. Elbette eksikler vardır ancak bu eksikleri çözümü her zaman olduğu gibi yine Cumhur İttifakı belediyeciliğidir. Ben bu vesile ile siz kıymetli hemşehrilerime bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

AdminAdmin